Post by ITC Sinde | 2019-11-06

စက်မှုသင်တန်းကျောင်း (ဆင်တဲ) သို့ လာရောက်လေ့လာသည့် PTU တတိယနှစ် Electrical Power ကျောင်းသူ ကျောင်းသားများ

ပြည်နည်းပညာတက္ကသိုလ် PTU တတိယနှစ် Electrical Power ကျောင်းသူ ကျောင်းသားများ သင်တန်းကျောင်းသို့ Internship လာရောက်ခြင်း မှတ်တမ်း။
(၂၉.၁၀..၂၀၁၉ - ၁.၁၁.၂၀၁၉)
Internship program for 3rd year Electrical Power students from Pyay Technological University.

Back ⇦

(1) Machine Tool Operator Course

(2) Tool and Die Maker Course

(3) Machinery Fitter Course

(4) Motor Vehicle Mechanic Course

(5) Pattern Maker Course

(6) Mechanical Draughtsman Course

(7) Electrical Fitter Course

(8) Information Technology Course

(၁) အမှတ်(၂)စက်မှုသင်တန်းကျောင်း ( မန္တလေး )

(၂) အမှတ်(၃)စက်မှုသင်တန်းကျောင်း (သာဂရ )

(၃) အမှတ်(၄)စက်မှုသင်တန်းကျောင်း (ပခုက္ကူ )

(၄) အမှတ်(၅)စက်မှုသင်တန်းကျောင်း (မကွေး )

(၅) အမှတ်(၆)စက်မှုသင်တန်းကျောင်း ( မြင်းခြံ )

Name

Email Address